Ultimate Super Reels

Ultimate Super Reels er en spennende spilleautomat med retro stil, samt mange pene og moderne funksjoner. Ved første øyekast minner spilleautomaten om de klassiske spilleautomatene med tre hjul og tre rader, hvor symboler som tall og BAR-symboler kan gi deg gevinster. Men den skjuler litt mer bak sitt uskyldige utseende. Dette er en spilleautomat med både gode gratisspinn, multiplikatorer og en herlig progressiv jackpot. Det ligger også noen ekstra gevinster på lur til heldige spillere. Navnet Ultimate Super Reels passer med andre ord perfekt til denne iSoftbet-automaten. Automaten har fem hjul og tre rader – altså et klassisk oppsett. Dette er en spennende automat med mange herlige overraskelser!

Ultimate Super Reels er et fargerikt spill, og kombinasjonen med det gamle satt sammen med det noe moderne, passer perfekt sammen. De tre første hjulene på spillet ser ut som de vanlige hjulene på de klassiske spilleautomatene hvor du kan spinne frem tallet 7 og BAR-symbolet, mens de to neste hjulene har en litt annen funksjon i spillet. Der spinnes det nemlig frem overraskelser til deg, som har sammenheng med de tre første hjulene i spillet. Her kan det dukke opp noen fine og overraskende gevinster, som f.eks. en multiplikator på gevinster som spinnes frem på de tre første hjulene i spillet.

Gevinstlinjer og innskudd

Ultimate Super Reels er en fargesprakende spilleautomat. Det ser nesten ut som farget lyn som spinnes rundt i spillet når hjulene snurrer rundt. BAR-symbolet i spillet er slik som det alltid pleier være, i sorte og hvite farger, mens tallet 7 spinnes frem i flere forskjellige farger og kan gi deg ulike gevinster i henhold til fargene de representerer. Du kan også prøve spillet gratis før du begynner å spille for egne penger. Men om du ønsker å satse i spillet, så ligger myntinnsatsen på én mynt per gevinstlinje. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 0,5. Automaten har fem gevinstlinjer.

Tema og design

Det er både stil, retro elementer, moderne innslag, spill og underholdning som er tema på Ultimate Super Reels. Dette er en spilleautomat som faktisk har superhjul akkurat slik som navnet tilsier. Det finnes også overraskelser og spenning i spillet, selv om dette er en relativt enkel spilleautomat å spille på for de fleste. Fargene er klare og grafikken er enkelt laget til med BAR-symboler og tallet 7. Designet på spillet er oversiktlig og greit å forholde seg til. Lyden som er satt til spillet passer godt, og du får en fin opplevelse av å spille på en god spilleautomat.

Bonusfunksjoner

Ultimate Super Reels byr – som allerede nevnt – på overraskelser, og da spesielt med tanke på gevinster og bonuser. Dette er en enkel spilleautomat med få symboler, som likevel kan gi deg ganske gode gevinster i spillet. De tre første hjulene i spillet byr på de klassiske symbolene som «BAR» og ulike fargevarianter av tallet 7. Disse kan gi deg gevinster når de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Dessuten spinnes de to siste hjulene også, og kan enten gi deg noen ekstra gratisspinn eller multiplisere gevinster som du vinner. Får du tre like av symbolet «Super Reels Ultimate», én av «+1000» og én av «x10», er jackpoten din!

Fordeler

Ultimate Super Reels er en spennende spilleautomat med både noen nye og noen tradisjonelle elementer. Spillet inneholder de typiske og klassiske tre hjulene og tre rader, men med en spennende vri. Noe som gir deg en ny og spennende måte å spille på. Symbolene i spillet er også klassiske, men gevinstene og vinnermulighetene i spillet er ikke helt klassiske. Det er flere gode vinnersjanser på denne spilleautomaten, og de ligger bare og venter på å bli spunnet rundt på hjulene for å kunne gi deg en hyggelig overraskelse. Om du er litt usikker på automaten, kan du prøve det gratis før du spiller for ekte penger.

Ulemper

Når noe er nytt og annerledes slår det ikke alltid like bra til hos alle spillerne. Noen vil elske å spille på Ultimate Super Reels, mens andre vil synes det kan bli litt for rotete og uoversiktlig med de to siste hjulene som inneholder andre symboler enn de tre første. En ordinær spilleautomat med tre hjul er ofte litt mer forutsigbar enn Ultimate Super Reels. Noen setter ikke så stor pris på denne uforutsigbarheten, selv om du kan spille for mindre i innsats og dermed ikke bli så forstyrret av de to siste hjulene. Dette er heller ikke en spilleautomat med mye action eller bakgrunnshistorie på.

Oppsummering

Ultimate Super Reels er en fargerik spilleautomat fra spillprodusenten iBetsoft. Ved første øyekast ser spillet ut som en retro og klassisk spilleautomat med tre hjul og tre rader, men den overrasker med to hjul til som inneholder litt andre symboler enn de tre første hjulene på spillet. Denne spilleautomaten inneholder mange gode gevinster, noe de to siste hjulene i spillet kan hjelpe deg med å vinne. Ultimate Super Reels er en spennende spilleautomat med litt uforutsigbarhet i, og ikke minst en god progressiv jackpot som kan bli din om de rette symbolene spinnes frem på samtlige fem hjul i spillet.

 

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €