Introduksjon

Størstedelen av planeten vår er dekket av hav, og veldig mye av dette havet er dypere enn vi klarer å dykke uten å dø av trykket. Vi kan utforske mye av havet med det rette utstyret, men fortsatt vet vi lite om hva som skjuler seg i de mørkere og mest bortgjemte hjørnene av havbunnen. Faktisk har vi mer oversikt over solsystemet vårt enn hva som skjer under overflaten på havet her hjemme på jorden. Det er både spennende, skummelt og fascinerende, og det er også et perfekt tema for en spilleautomat om du tenker deg litt om.

For Sea Hunter har nemlig også en god del hemmeligheter på lur. Havet yrer også av liv i dette spillet, og alt som svømmer der nede har sine egne gevinster å by på om du er heldig nok. Utvikleren Play’N Go har kanskje tatt seg noen friheter med å skru opp fargene og mønstrene på noen av fiskene, men ellers er de fleste ganske trofaste kopier av ekte skapninger som holder til der nede. Det er jo to av kjennetegnene til Play’N Go – pen grafikk og godt forarbeid. Så det er ekstra hyggelig å se at de har kombinert dette her.

Gevinstlinjer og innskudd

Med en gang du ser brettet i Sea Hunter tenker du kanskje at det blir litt i det simpleste laget. Det er tross alt bare 3×3 rader å spille med her. Dermed er det heller ikke så veldig mange gevinstlinjer å plukke fra, og disse får du bare fem stykker av. Og kanskje du har rett, det faller nok ikke i smak hos absolutt alle spillere, men du bør likevel gi det en sjanse før du dømmer for hardt. Hva med det faktum at du kan satse helt opptil 100 mynter av gangen, kanskje det forandrer saken litt?

Tema og design

Designet er både vakkert og simpelt, og det er ingenting på skjermen som ikke har en hensikt. Rammene på brettet ser ut som instrumentene på en gammel ubåt, og det hjelper med å gi hele spillet en litt steampunk-aktig stil, og en følelse av at du er en pioner. Den dype blåfargen på vannet i bakgrunnen er en perfekt, avslappende tone å se på mens du spiller. Det yrer dessuten av små og store fisker i bakgrunnen også, noe som er en fin detalj. Og når du får bonuser lyser lampene opp på instrumentene dine, og havet får nye farger.

Bonusfunksjoner

Måten bonusene er satt opp på i dette spillet er ganske kreativt og originalt. Når du får visse symboler fylles kanonene dine opp, og når de er fulle kan du velge funksjoner fra dem. Med The Growth Gun kan du skyte på et symbol, og alle andre forvandles til den nest mest verdifulle etter dette symbolet. Sticky Shot-kanonen låser et symbol fast mens resten spinner, og Wild Warhead gir deg én til tre wild-symboler på brettet ved neste spinn. Sist men ikke minst, har du The Multiply Mortar, som viser deg en multiplikator du kan få opptil 15 ganger gevinsten med.

Fordeler

Det sies at iblant er mindre mer, og det er dette spillet er godt eksempel på. Det er en deilig følelse å kunne ha full kontroll og en spennende utfordring uten å bli forvirret av kaotiske brett. Grafikken og animasjonene i Sea Hunter er noe av det mest imponerende vi har sett i et spill med undervanns-tema, og det sier litt – for det finnes en del av dem. Det faktum at du kan satse opptil 100 mynter av gangen gjør det til en mindre ulempe at det er få hjul, rader og gevinstlinjer. Musikken er selvfølgelig avslappende også.

Ulemper

Selv om muligheten for å satse mer eller mindre høyt er der, så er det nok likevel en del spillere som ikke vil ønske å spille et spill med så få rader og gevinstlinjer. Når du først har blitt vant til det, er det virkelig kult at alle symbolene er ulike fisker, men til å begynne med er det veldig forvirrende å prøve å finne ut hvilke av dem som gir deg hvilke bonuser og har hvilken verdi. Det føles også som at noen av bonusene kunne dukket opp litt oftere, uansett hvor bra de er når de kommer.

Oppsummering

Sea Hunter er et spill som virkelig yrer av liv og sjarm, og du får nesten lyst til å hoppe i havet med dykkerutstyr etter å ha spilt spillet en stund. Grafikken og designet har funnet den perfekte mellomtingen hvor det både ser realistisk ut, og leverer animasjon i høy kvalitet samtidig. Det simple brettet er ikke for alle spillere, men det hjelper likevel at du kan satse relativt høyt om du ønsker det. Det er også et forfriskende syn at bonusene fungerer som de gjør, med kanonene som lades opp over tid. Har du planer om å kurere vannskrekken din kan det kanskje friste med noen bonuser?

 

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €