Introduksjon

De fleste har hørt om Highway 66, også kalt for Route 66 som går gjennom USA, hvor du kan kjøre på tvers gjennom USA og flere delstater, og oppleve fantastisk natur, og flere spennende opplevelser. Route 777 finnes ikke i virkeligheten, men på denne spilleautomaten vil du likevel få nesten den samme opplevelsen som om du hadde kjørt på Route 66. Route 777 er en spilleautomat som kommer fra spillprodusenten Elk Studios, og er en spennende spilleautomat med mange gode opplevelser, og ikke minst utrolig mange flotte gevinster. Spilleautomaten er retro-inspirert med tre hjul, tre rader, og 17 gevinstlinjer.

Mange har opplevd å kjøre langs den så velkjente Route 66 i USA, mens andre drømmer om å kunne gjøre det. Nå kan du uansett, om du har opplevd Route 66, eller drømmer om det, få oppleve en nesten like eventyrlig opplevelse med spilleautomaten Route 777. Dette er en flott spilleautomat med retro stil. Grafikken i spillet er godt laget til med sine tre hjul og tre rader, og med flotte effekter fra et vakkert landskap. Symbolene som spinnes frem er også retro-inspirerte med frukter og tallet 7. Dette er en underholdende spilleautomat som både gir opplevelser av det vakre landskapet og gode gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er nesten som å kjøre gjennom den langstrakte og berømte landeveien i USA når du begynner å spille på Route 777. Landskapet er variert, grafikken er godt og moderne laget til, samtidig som den også er i en retro stil basert på symbolene som spinnes frem. Symbolene som kan gi deg ulike gevinster er sitron, kirsebær og noe som minner om en kaktusfrukt. Dessuten spinnes tallet 7 frem og kan gi deg noen fine overraskelser. På hver sin måte kan disse gi deg gevinster, og det finnes mange gode gevinster i denne enkle, men særegne spilleautomaten. Myntstørrelsen i spillet kan justeres fra 0,2 og opptil 100.

Tema og design

Route 777 er en fantastisk spilleautomat med en herlig flott kombinasjon av den velkjente retro-stilen med tre hjul og tre rader, og spillets tradisjonelle symboler som frukt og tall, og med gode detaljer i bakgrunnen. På skjermbildet ser vi et vakkert landskap og skorpioner som beveger seg. Vi kjører forbi byer og bensinstasjoner, sanddyner og fjell, og mot en glitrende sol. Animasjonene i spillet er enkle, men likevel levende, og satt sammen med den retro stilen, animasjoner og det detaljerte skjermbildet, skapes det en helt egen atmosfære i spillet. Lyden som er satt til spillet passer perfekt til bildene, med rockemusikk og lyden av biler som kjører.

Bonusfunksjoner

Det er tross alt Route 777 vi spiller på, og da har også tallet 7 en helt spesiell verdi i spillet. Før du begynner å spille kan du faktisk velge mellom tre ulike nivåer å spille på. Hvert nivå gir deg ulike muligheter, og balanserer tilgjengeligheten mellom tap og gevinster i spillet. De ulike symbolene som spinnes frem på hjulet vil gi deg gode gevinster om de kommer i vinnende kombinasjoner, og det ligger flere fine gevinster i denne spilleautomaten. Det ligger en toppgevinst på 7000 mynter i denne spilleautomaten, noe som må sies å være en ganske så bra gevinst.

Fordeler

Det er en opplevelse å spille på Route 777. Kombinasjonene av retro-stilen på spillets hjul, og grafikken på skjermbildet er utrolig godt laget til. Grafikken er detaljert og godt fargelagt. Bensinstasjonen og landskapet som du kjører forbi mens musikken strømmer ut av høyttalerne, skaper en helt egen stemning i spillet. Det føles nesten som å være på veien, langs den imaginære Route 777. Route 777 er en enkel spilleautomat å spille på, og har noen få, men gode funksjoner som kan gi deg gode gevinster – og det mangler ikke på gevinster i dette spillet. Toppgevinsten i spillet på 7000 mynter er også motiverende.

Ulemper

Route 777 er ingen komplisert spilleautomat å spille på, og den har også relativt få funksjoner. Det er ikke noe bonusspill på denne automaten, og heller ingen multiplikator. Det kunne ha gjort seg med et spennende bonusspill på Route 777. En blanding mellom det moderne og retro som på mange måter allerede går «hånd i hånd» i spillet. Det er heller ingen progressiv jackpot i spillet. Toppgevinsten på 7000 mynter er selvfølgelig fristende å vinne, men for å vinne den må du også satse litt på spilleautomaten. Derfor er det viktig å huske å ikke spille for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Route 777 byr på en eventyrlig opplevelse. Dette er en spilleautomat utviklet av spillprodusenten Elk Studios, og den er en kombinasjon av av å være retro-inspirert, samtidig som den også har en moderne vri med god grafikk. Dette er en enkel spilleautomat å spille på, og den byr på uante overraskelser i form av gode gevinster når du suser av sted langs landeveien på Route 777. For det føles nesten som å kjøre langs en landevei, der ulike landskap forsvinner etter hvert som du kjører. Grafikken i spillet er godt, detaljert og levende laget til. Vi kan absolutt anbefale deg å spille på Route 777.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5cUVfxQNXo4

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €