Rapunzel’s Tower

Brødrene Grimm er kjent for å samle inn mange spennende eventyr, og et av dem er eventyret om prinsessen Rapunsel som var låst inne høyt oppe i et tårn. I fangenskap vokste håret hennes seg langt og tykt. Det var også dette gylne og vakre håret som ble hennes redning fra å komme seg ut av tårnet. Det er blitt laget både filmer og flere ulike eventyr om Rapunsel, og nå er det til og med kommet en eventyrlig spilleautomat om den vakre prinsessen. Rapunzel’s Tower er utviklet av den kjente spillprodusenten Quickspin, og har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer.

Rapunzel’s Tower er en eventyrlig spilleautomat som inneholder flere spennende funksjoner som hjelper deg på vei til å kunne få prinsessen ned fra tårnet, og ikke minst også gode gevinster. I dette spillet skal du hjelpe prinsen med å redde Rapunsel ned fra tårnet, og vekk fra den onde heksen som har fanget henne der. Klarer du dette kan du selv nesten leve litt herskapelig med de ulike gevinstene som du kan vinne i spillet. For å vinne kan du få hjelp av både wild- og scatter-symboler, så vel som gratisspinn og multiplikatorer. Dette er en spilleautomat som passer både for hobbyspillere og storspillere.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Rapunzel’s Tower er akkurat slik som eventyret, og du vil finne både Rapunsel selv og tårnet hun er fanget i på spillets hjul. Det er også andre symboler som kan gi deg gode gevinster, som blant annet prinsen, heksen, eventyrlige tall og bokstaver i fine farger. Du kan prøve spillet i gratisversjon dersom du ønsker å øve deg på å klatre litt i tårnet før du begynner å spille for ekte penger. Og nå du begynner å spille for ekte penger ligger myntinnsatsen på én mynt per gevinstlinje, mens myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 5.

Tema og design

Det er ikke så vanskelig å forstå hva som er tema på spilleautomaten Rapunzel’s Tower. Dette er en spilleautomat som er inspirert av eventyret Rapunsel som er samlet inn av de tyske brødrene Grimm. Det er som å være en del av eventyret når du begynner å spille. Grafikken er tegneseriepreget med pastellfarger som passer utrolig bra til temaet. Symbolene i spillet er blant annet hovedpersonene fra selve eventyret, et tårn så vel som en vakker hårlokk. Musikken og lyden som er satt til spillet passer helt perfekt, med vakre eventyrtoner som øker i takt med spenningen.

Bonusfunksjoner

I de aller fleste eventyr ender det stort sett bra til slutt, og karakterene lever lykkelig alle sine dager. Slik kan det nesten bli for deg også, dersom du er heldig med symbolkombinasjonene i spillet. Det er faktisk to wild-symboler i dette spillet. Det ene er Rapunsel selv, og dette fungerer som en joker i spillet om du spiller med mindre enn 20 gevinstlinjer. Det andre wild-symbolet i spillet er den vakre hårlokken til Rapunsel, og spinnes frem om du spiller med 20 gevinstlinjer, og bonusspillet. Da låses vinnende kombinasjoner, mens resterende forsetter å spinne. Scatter-symbolet i spillet er tårnet, og kan gi deg mange gode gratisspinn.

Fordeler

Rapunzel’s Tower er en enkel spilleautomat å spille på, og den inneholder noen gode funksjoner som hjelper deg på vei til å kunne vinne flere fine gevinster. Grafikken er godt laget til, og gir en opplevelse av å ta del i eventyret. Du finner både wild- og scatter-symboler, gratisspinn og multiplikatorer på Rapunzel’s Tower. Noe som betyr at det etter hvert kan bli mange gode gevinster i spillet. Det er mulig å prøve spillet i gratisversjon, og liker du å klatre i tårnet til Rapunsel, kan du også laste ned spillet til din mobil eller nettbrett, og forsette den spennende redningsaksjonen når det måtte passe deg.

Ulemper

Om du ikke er så glad i prinsesse-eventyr er kanskje ikke Rapunzel’s Tower den første spilleautomaten du velger å prøve ut. Det er mye eventyr, prinser og prinsesser i spillet. Det er heller ikke så mye nytt og annerledes på denne spilleautomaten i forhold til på andre spill, rent bortsett fra temaet i spillet. Grafikken er grei nok, men det hadde gjort seg med et par ekstra animasjoner. Spillet inneholder dessverre ingen tiltrekkende progressiv jackpot, noe som gjør at spillet kanskje ikke tiltrekker seg så mange storspillere. Det ligger imidlertid flere gode gevinster i spillet om du velger å satse litt.

Oppsummering

Rapunzel’s Tower er en spilleautomat som passer for de fleste, da den er lett å sette seg inn i. Velger du å satse for fullt på denne spilleautomaten, kan du vinne noen ganske gode gevinster. Spilleautomaten kommer fra spillprodusenten Quickspin, og det er den vakre prinsessen Rapunsel som er hovedpersonen i spillet. Spillet er lett å spille på, og inneholder flere ulike innsatsnivåer, og noen gode funksjoner som kan hjelpe deg på vei til å vinne gode gevinster. Om du vil prøve deg litt gratis på å klatre i tårnet til Rapunsel før du spiller for egne penger, er dette fullt mulig.

 

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €