Hot Sync

Hot Sync er en spennende spilleautomat fra spillprodusenten Quickspin. Dette er på mange måter en klassisk spilleautomat med klassiske symboler, samtidig som den tar det klassiske til et nytt og underholdende nivå. Hot Sync har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Symbolene som spinnes frem på hjulene er de tradisjonelle symbolene som frukt, tall og stjerner, men med et helt nytt og spennende utseende. Her kan du også spinne frem wild- og scatter-symboler. Denne spilleautomaten har også oppdatert grafikk, sett i forhold til de gamle klassiske fruktautomatene. Designet er renere og mer oversiktlig, og med en litt andre fargevalg enn du gjerne er vant med.

Begrepet «hot sync» betyr ganske enkelt «varm synkronisering», og det navnet passer perfekt til denne spilleautomaten. Symbolene i spillet kommer med et litt mykere og varmere utseende i forhold til hva vi finner på de vanlige spilleautomater som inneholder frukt og tall som symboler. Disse fine fruktene og tallene, og de tradisjonelle stjernene og bjellene, har fått et helt nytt utseende på spilleautomaten Hot Sync. Og de oppholder seg også i et helt nytt og spennende miljø med lyse og livlige pastellfarger, og litt nye og andre detaljer. Dette er rett og slett en tradisjonell spilleautomat i en moderne innpakning.

Gevinstlinjer og innskudd

Bakgrunnen på spilleautomaten Hot Sync er laget med ulike duse farger som blå, gul, og en blanding av lyselilla. Det er varme farger som illustrere noe av tema i spillet. Slik er det også med de ulike symbolene som spinnes frem på spillets fem hjul og 20 gevinstlinjer. Det dukker blant annet opp gule sitroner, røde kirsebær, vakre stjerner og gullbelagte bjeller. Alle symbolene inneholder ulike verdier som kan gi deg gevinster i spillet om de spinnes frem i rette kombinasjoner. Men for å vinne litt må du også satse litt. Myntinnsatsen er én mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til fem.

Tema og design

Hot Sync byr på meget god underholdning, og en liten pause fra hverdagen. Dette er en klassisk spilleautomat med frukt, tall, stjerner og bjeller som tema. Det ligger også flere fine gevinster i spillet. Symbolene på spilleautomaten Hot Sync har fått et litt nyere utseende med litt friskere og varmere farger. Det er både diamanter, bjeller, stjerner, sitroner, plommer og vannmeloner i spillet. Får du tre, eller flere like symboler på rad, kan disse gi deg gode gevinster. Designet på spillet er enkelt å forholde seg til, og lyden som er satt til spillet passer perfekt til tema.

Bonusfunksjoner

Hot Sync er ikke en vanskelig spilleautomat å spille på, og den passer for alle som elsker spilleautomater. Spilleautomaten inneholder noen få, men ganske gode funksjoner. Wild-symbolet i spillet er en viktig funksjon på flere måter. Det er to wild-symboler i dette spillet, og det ene fungere som et tradisjonelt wild-symbol og da også som en joker i spillet. Mens det andre wild-symbolet – som har skriften «Hot Sync Wild» – heller varmer opp spillets hjul, og fungerer som re-spinn på spilleautomaten. Symbolet synkroniserer også spinnene i spillet slik at du kan få flere vinnermuligheter. Spilleautomaten har også et bonussymbol som kan gi deg gode gratisspinn.

Fordeler

Hot Sync har litt mer enn bare to wild-symbol å by på. Det er også scatter-symbol i spillet som kan gi deg åtte gratisspinn. Dette er en enkel spilleautomat å spille på, uten for mange avanserte funksjoner, og med et oversiktlig design. De funksjonene som er i spillet gjør nytten til både god underholdning, og å kunne vinne fine gevinster. Det ligger også en stor toppgevinst på 5000 mynter i spillet. Dette er en moderne og morsom spilleautomat med et klassisk og tradisjonelt tema. Det er mulig å prøve spillet gratis om du ønsker det. Og du kan også laste ned spillet til mobil og nettbrett.

Ulemper

Hot Sync er en enkel og grei spilleautomat uten mye action og fart. Det er få, men relativt gode funksjoner i spillet. Men det kunne også gjort seg med et artig bonusspill på denne spilleautomaten. Det er heller ikke noe progressiv jackpot i spillet, noe som er negativt for dem som foretrekker dette. Det kan ta litt tid før toppgevinsten finner en vinner, og derfor er det også viktig å ikke spille for mer enn du har råd til å tape i spillet. Å spille skal hovedsakelig være morsomt og underholdende, selv om også ønsket om noen gode gevinster er tilstede mens du spiller.

Oppsummering

Hot Sync er en stilig og enkel spilleautomat med et klassisk tema. Dette er en spilleautomat med fem hjul, tre rader, 20 gevinstlinjer, og et par gode funksjoner. Spillet kommer fra den kjente spillprodusenten Quickspin, noe som vitner om kvalitet. Symbolene i spillet er tradisjonelle frukt-symboler, 7-ere, bjeller og stjerner – men nå med et litt mer moderne utseende og i litt nyere farger. Det finnes både wild- og scatter-symboler i spillet, og også flere nyttige gratisspinn, samt en multiplikator. Det ligger en toppgevinst på Hot Sync som er på hele 5000 mynter. Dette er en fin spilleautomat som passer godt for en rolig, avslappende og underholdende spillopplevelse.

 

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €