Innledning

I mange kulturer betyr frosker lykke, og i flere eventyr blir også frosker til flotte prinser når de får myke kyss av vakre prinsesser. På spilleautomaten Golden Money Frog kan frosker gjøre diverse orientalske symboler om til gylne gevinster til deg. Spilleautomaten er inspirert av kinesisk tro og tradisjon, hvor blant annet frosker er forbundet med rikdom, lykke og hell. Frosker blir også assosiert med velstand fordi de lever ved vannet, og vi trenger vann for å leve. Spilleautomaten Golden Money Frog kommer fra spillprodusenten Sigma Gaming, og har fem hjul, tre rader og hele 50 gevinstlinjer.

Golden Money Frog er en vakker og underholdende spilleautomat med noen få, men gode funksjoner. Symbolene i spillet er vakkert laget til, på samme måte som skjermbildet. Spillet handler om å få ulike orientalske symboler på gevinstlinjene og gjøre disse om til flotte gevinster til deg. Den gylne frosken vil hjelpe deg så godt han kan med de ulike hjelpemidlene han har tilgjengelig slik som wild-symbolet i spillet. Og er du skikkelig heldig på denne spilleautomaten, så kan faktisk den gylne progressive jackpoten også bli din. Det kinesiske taijitegnet som symboliserer balanse og harmoni i livet, kan slå fullstendig til på Golden Money Frog.

Gevinstlinjer og innskudd

Golden Money Frog er en vakker spilleautomat, og den er lett å spille på. Designet er ryddig og oversiktlig, og det er noen få, men gode funksjoner i spillet. Noen av symbolene som spinnes frem er vakre fisker, taiji-symboler, skilpadder, og mynter som skal bringe rikdom. Hvert symbol har en verdi, og du vinner verdien symbolet representerer om de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Det er vel verdt å spille noen runder på denne spilleautomaten, og myntinnsatsen ligger på én mynt per gevinstliste. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 2. Den progressive jackpoten vokser stadig etter hvert som det spilles på spilleautomaten.

Tema og design

Den kinesiske kulturen er opptatt av lykke og hell, rikdom og velstand, og dette gjenspeiler seg også på symbolene som dukker opp på spillets hjul. Det finnes mange symboler i Kina som kan gi lykke og hell, og et av disse er frosken. Grafikken på Golden Money Frog er svært vakkert laget til, hvor vi ser en nydelig hage med flotte blomster i bakgrunnen. Det spinner flotte symboler i fine farger og med stor detaljrikdom på spillets fem hjul. Lyden som er satt til spillet er behagelige kinesiske toner som gir ro i sjelen mens du spiller.

Bonusfunksjoner

Golden Money Frog er ikke en vanskelig spilleautomat å spille på, og den inneholder kun noen få funksjoner. De ulike symbolene som spinnes frem på spillets hjul har forskjellige verdier, og du vinner verdien symbolet representerer om det kommer frem i en vinnende kombinasjon. Og de har ganske høye verdier disse vakre symbolene. Dette er også et spill hvor du kan velge om du vil spille på alle 50 gevinstlinjene eller færre, noe som også bidrar til å bestemme hvor store gevinstene dine vil bli. Det som også er fristende på denne spilleautomaten er at den har en progressiv jackpot.

Fordeler

Vakkert landskap gir ro i sjelen, og en spilleautomat som både har et vakkert landskap til bakgrunn, behagelig musikk og god underholdning er vanskelig å legge bort. Golden Money Frog er en slik spilleautomat. Automaten har imidlertid mer godt å by på. Den gylne frosken viser seg å være ganske lykkebringende sammen med flere av de andre symbolene på spillet, og kan gi deg noen ganske høye gevinster. Det er også en progressiv jackpot i spillet, noe som gjør at dette også blir en spennende spilleautomat å spille på. Det er mulig å prøve spillet i gratisversjon før du velger å spille for egne penger.

Ulemper

Golden Money Frog er ikke et avansert spill proppet fullt med action, og det er også få, men gode funksjoner i spillet. Det som drar opp spillets underholdningsverdi er den vakre grafikken, de gode gevinstene og den progressive jackpoten. Spilleautomater med progressive jackpoter frister ofte, noe som er naturlig. Dessverre hender det derfor også at det er litt lett å spille for mer penger enn du har råd til, i håp om å vinne den store jackpoten. Len deg heller tilbake og hygg deg med en fin og underholdende spillopplevelse, og håp på at den lykkebringende frosken står deg bi.

Oppsummering

Golden Money Frog er en flott spilleautomat med mange vakre detaljer og symboler. Spilleautomaten er utviklet av spillprodusenten Sigma Gaming, og er inspirert av den kinesiske kulturen. Det er lykkebringende frosker som er tema i spillet, og automaten kan gjøre vakre symboler om til flotte gevinster til deg. Spillet inneholder gode funksjoner, og har også en progressiv jackpot som fort kan bli ganske høy. Det er mulig å prøve spillet gratis, før du velger å satse dine egne penger på det. Og om du liker spillet kan du også laste det ned på mobilen din, og prøve deg på lykkebringende frosker når det måtte passe deg.

https://www.youtube.com/watch?v=S2ozF5q-x3c

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €