Introduksjon

Spilleautomaten Flux er utviklet av den anerkjente spilleverandøren Thunderkick, noe som er et kvalitetsstempel. Dette spillet har et noe futuristisk og psykedelisk tema, med flere fargerike geometriske symboler. Symbolene som dukker opp på hjulene har 3D-effekt, og lyser på den mørke bakgrunnen. I tillegg til dette finnes det også wild- og scatter-symboler i spillet, noe som gjør spillopplevelsen ekstra spennende. Det er mulig å spillet gratis på automaten før du eventuelt satser ekte penger på spillet, noe som er positivt for deg som er usikker på om spillet lever opp til forventningene dine. Noe vi tror det vil!

Det er mulig å variere innsatsen når du skal spille på Flux, noe som gjør at spillet burde passe for de fleste spillere – uavhengig av ambisjonsnivå eller innsatsvilje. Det er mulig å vinne flotte gevinster på Flux, og automaten kan også friste med hele tre gratisspinn-funksjoner, i tillegg til wild- og scatter-symbolene. Du har også muligheten til å spille med «autoplay», noe som lar deg lene deg tilbake mens du følger med på spenningen som utspiller seg på skjermen. Dette spillet passer for deg som leter etter et enkelt, oversiktlig, fargerikt og morsomt spill med gode gevinstmuligheter.

Gevinstlinjer og innskudd

Flux har et oppsett med fem hjul, tre rader og 15 gevinstlinjer – et ganske klassisk oppsett med andre ord. Du kan vinne mange flotte gevinster ved å spille på denne automaten, og hvor store disse blir avhenger av antall og type symbol som dukker opp. Den gule stjernen er den mest verdifulle av standardsymbolene, og vil belønne deg med multiplikatoren x24 dersom du får fem like. Det er mulig å justere myntverdien fra 0,1 til 100. Du må spille med minst én mynt per gevinstlinje. På grunn av muligheten til å justere myntverdien, vil du likevel ha muligheten til å spille for både små og store summer.

Tema og design

Spilleautomaten Flux har et fargerikt tema. På hjulene dukker det opp skinnende symboler med 3D-effekt. Flesteparten av disse symbolene er edelstener i farger som blå, turkis, lilla, oransje og gul. Mot den mørke og anonyme bakgrunnen får symbolene virkelig komme til sin rett, og det er tydelig at symbolene er i fokus på dette spillet. Foruten disse edelstenene, har spillet også et wild-symbol i form av en «W», så vel som et scatter-symbol i form av en «B». Enkelt og greit. Grafikken er skarp, og både bilde og lyd skaper et futuristisk og psykedelisk preg. Hjulene spinner lynraskt, noe som øker spenningen ytterligere.

Bonusfunksjoner

Flux har som nevnt både wild- og scatter-symboler. Wild-symbolet fungerer slik at det erstatter alle andre symboler på brettet (unntatt scatter-symbolet), og dermed hjelper deg å oppnå vinnende kombinasjoner av symboler på hjulene. Scatter-symbolet fungerer som et bonussymbol, og aktiverer gratisspinn-funksjonen dersom det dukker opp minst tre av det. Du vil da få tre valg: Gratisspinn og muligheten til å vinne begge veier, gratisspinn og tre ekstra symbolrader, eller en kombinasjon av de to. Dette er en enkel og lettspilt automat, og dette gjenspeiler seg i de ukompliserte funksjonene spillet byr på. Ellers byr spillet på multiplikatorer med standardsymbolene, som vil multiplisere innsatsen din.

Fordeler

Flux er et spennende, men samtidig enkelt spill. Spillets grafikk er et kapittel for seg, med lynraske hjul, et spennende futuristisk lydspor og fargerike symboler. Dette spillet passer bra for deg som blir rastløs av spillhjul som spinner tregt. Foruten flott, men enkel grafikk, tilbyr også dette spillet noen spennende funksjoner. Wild- og scatter-symbolene hjelper deg å oppnå vinnende symbolkombinasjoner eller gratisspinn. Dersom gratisspinn-funksjonen aktiveres får du valget mellom tre spennende varianter av denne funksjonen. Dette gjør spillet ekstra morsomt! Det er også mulig å justere innsatsen på automaten, noe som gjør at spillet passer de fleste.

Ulemper

Dersom du liker spill med handling eller en bakgrunnshistorie, synes du kanskje at Flux blir litt i kjedeligste laget. Her er bakgrunnshistorien tynn, om eksisterende i det hele tatt. Det du ser på spillets hjul er enkelt og greit edelstener. Alle symbolene er veldig enkle, men heldigvis er grafikken bra nok til at dette fungerer bra. Dette spillet er også av den typen som krever relativt høye innsatser for at gevinstene skal kunne bli store. Dette gjør kanskje at spillet ikke appellerer til så mange spillere, fordi du må tørre å satse ganske mye, og likevel vil ikke gevinsten bli spektakulært stor.

Oppsummering

Spilleautomaten Flux er utviklet av den anerkjente spilleverandøren Thunderkick, noe som er et kvalitetsstempel. Dette spillet har et noe futuristisk og psykedelisk tema, med flere fargerike edelsten-symboler. Symbolene som dukker opp på hjulene har 3D-effekt, og lyser opp på den mørke bakgrunnen. I tillegg til dette finnes det også wild- og scatter-symboler i spillet, noe som gjør spillopplevelsen ekstra spennende. Ved å få minst tre scatter-symboler aktiveres spillets gratisspinn-funksjon. Når denne funksjonen starter opp vil du få valget mellom tre ulike versjoner av den. Spillets symboler fungerer som multiplikatorer dersom de dukker opp i vinnende kombinasjoner, der det mest verdifulle symbolet vil gange innsatsen din med x24.

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €