Introduksjon

Du er aldri for voksen til å håpe og drømme, eller for å bruke fantasien og kreativiteten din. Det er mye mellom himmel og jord vi fortsatt ikke forstår, og det er faktisk nok av oppegående voksne folk her i verden som fortsatt tror på alver og feer. Selvfølgelig, det er nok ikke så bokstavelig og alvorlig ment i alle tilfeller, men det er litt som med julenissen og påskeharen kanskje. Det største poenget er at det er tanken som teller, og at det føles godt å ha håp og tro på noe. Det hjelper også når du vil vinne.

Når du først får se og høre Fairy Gate er det enkelt å gjette hvem som står bak spillet. Antageligvis hadde det stått mellom to eller tre utviklere det kunne være, og da hadde nok Quickspin vært et av alternativene. Og slapp helt av, du trenger ikke være fan av fantasy for å like dette spillet. God kunst og godt håndverk er noe du uansett kan sette pris på. Det er forståelig at så mange kunstnere og andre kreative personer har tatt utgangspunkt i naturen og magi, siden det er potensiale for så mye vakkert og fargerikt der.

Gevinstlinjer og innskudd

Til tross for det snille temaet og den magiske settingen, så betyr det likevel ikke at dette bare er et spill for forsiktige spillere som ikke vil satse høyt. Om du foretrekker å spille litt forsiktig kan du sette verdien på myntene dine helt ned til 0,2. Men hvis du liker å satse litt, kan du også sette verdien helt opp til 100 per mynt. Da gjør det kanskje ikke så mye fra eller til at du bare kan satse én mynt av gangen per gevinstlinje. Disse er det forresten 20 av på brettet, fordelt jevnt utover de fem hjulene.

Tema og design

Grafikken er så skarp, ren, fargerik og levende at det føles ut som den nesten skal komme ut av skjermen. Selve feene er virkelig detaljerte og vakre, og det kan se ut som kunstnerne bak tegningene tok utgangspunkt i ekte modeller, før de la på spisse ører og andre passende trekk etterpå. Hvem enn kunstneren er, har han eller hun også klart å få til den vanskelige oppgaven å få det til å virke som at motivene ser deg rett i øynene. Musikken er selvfølgelig veldig harmonisk og avslappende – det skulle også bare mangle. Lukker du øynene er det lett å drømme seg bort.

Bonusfunksjoner

Men dette spillet imponerer heldigvis ikke bare på overflaten, det er mer enn vakker musikk og fine farger her. De ulike bonusene har også et og annet å by på. Får du for eksempel den fantastiske funksjonen Fairy Wild Re-Spin av feene, så blir du belønnet med flere wild-symboler på brettet, mens to ekstra hjul bli aktiverte ved siden av de du har. Du vinner også det Fairy Gate kaller Super Re-Spin, om du får tre scatter-symboler på samme spinn. Dette gir deg nye gratisspinn, med høyere sjanse for wild-symboler på brettet. Det er dessverre ingen jackpot i spillet, men du vil nok ikke savne det heller.

Fordeler

Både grafikken, musikken og lyden kombineres for å gi deg en magisk opplevelse helt utenom det vanlige i Fairy Gate. Tegningene av selve feene på symbolene er noe av det mest realistiske vi har sett hittil i et spill som dette, og det føles som om karakterene har blikkontakt med deg hele tiden. Du får også muligheten til å spille med mynter på opptil 100 i verdi her, og når du i tillegg har 20 forskjellige gevinstlinjer å satse dem på, kan du ende opp med en skikkelig stor gevinst til slutt. Det er også noen skikkelig kule og spennende bonuser å forsyne seg av i spillet.

Ulemper

Selv om bonusene byr på mer enn du som regel forventer deg i dette spillet, så hadde det likevel vært fint å ha en jackpot å strekke seg etter. Og selv om du ikke trenger å være veldig interessert i fantasy og den type estetikk for å få noe ut av spillet, så kan det nok likevel bli litt for mye av det gode i lengden om dette ikke er din greie. Fairy Gate har en volatilitet på 3,11 og en RTP på 96,66 %, og ingen av delene er nødvendigvis lavt, men dette er heller ikke så mye å skryte av.

Oppsummering

Dette er et spill spesielt for alle der ute som er fascinerte av fantasy-sjangeren, feer og magi, men Fairy Gate kan også være ganske så avslappende og fint for dem som ikke liker dette også. Grafikken er virkelig fantastisk, tegningene er realistiske og detaljerte, og musikken er helt perfekt for temaet. Mulighetene for innsatser er mange, og de ulike bonusene kan bli enda høyere om du er heldig og spiller smart. Selv om volatilitet og RTP ikke er på topp, så gjør opplevelsen og bonusene det absolutt verdt å spille. Du blir aldri for gammel til å tro på feer og magi.

 

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €